Leírás
Összetevők: bodzakivonat, cukor, víz, citromlé (sűrítményből).
Javasolt hígítási arány: 1:6
Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtőben tárolja és 2 héten belül fogyassza el!
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Használat előtt felrázandó.
Felhasználási tipp – bodzaszörppel karamellizált hagyma kecskesajt mellé:
Egy kevés olívaolajon piríts vöröshagymát lassú tűzön, majd amikor üvegesedni kezd, adj hozzá Mayer Bodzaszörpöt, egy csipet sót és kakukkfüvet. Párold, amíg karamellizált, sűrű, illatos krémet nem kapsz.
Ez a különleges édes-savanykás, virágos hagymalekvár fantasztikusan passzol grillezett kecskesajthoz, pirított kovászos kenyérre vagy akár egy quiche töltelékeként is. A bodza virágos illata új dimenziót nyit a sós ízek között!
Mayer Bodzaszörp – a természet virágnyelven szól hozzád.